Friday, December 5, 2014

Καλή επιτυχία Γυναίκα!




Θα ήθελα να ευχηθώ και εγώ στην Γυναίκα καλή επιτυχία, να συνεχίσει να αποτελεί ένα σπουδαίο περιοδικό πολλά χρόνια, και να διακριθεί ανάμεσα στα υπόλοιπα έντυπα, ως ελληνίδα όμως!
Και έχοντας κάνει αυτή την ευχή από καρδιάς με ειλικρινή συναισθήματα συμπάθειας και σεβασμού, θέλω να κάνω μια παράκληση στο νεοσύστατο team της με τους πολλούς άξιους ανθρώπους οι οποίοι έχουν σημειώσει μια σπουδαία πορεία μέσα στα χρόνια και έχουν σαφώς αποδείξει τα ταλέντα τους και την άξια τους, να τολμήσουν να κάνουν την διαφορά και να αναδείξουν ΕΛΛΗΝΕΣ σχεδιαστές.
Βρισκόμαστε στην Ελλάδα, είμαστε έλληνες και πρέπει πάση θυσία να υποστηρίξουμε την οικονομία μας. Είναι η ώρα πλέον να δούμε σαν λαός γενικότερα πως κοιτάζοντας μικροσυμφέροντα και έχοντας μια ωφελιμιστική τάση στις επιλογές μας δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να πριονίζουμε και να ροκανίζουμε την ιδία την οικονομία μέσα στην όποια βρισκόμαστε και ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
Η απαξίωση και ο σνομπισμός σε ελληνικά προϊόντα δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο στην αποδυνάμωση της εγχώριας οικονομίας, κάνοντας μας ακόμη πιο ευάλωτους. Είναι τόσο σαφές και απλό όπως το αναφέρω. Δεν έχει να κάνει ούτε με μικρότητες, ούτε με προσωπικότητες , είναι 1+1 = 2.
Κατανοώ απόλυτα ότι τα περιοδικά είναι επιχειρήσεις με συμφέροντα οι οποίες πρέπει να επιβιώσουν και ότι αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να προωθούν πελάτες τους που τους δίνουν χρήματα για διαφημιστικές καταχωρήσεις, είναι πολύ λογικό και δεν έχει τίποτα το κατακριτέο.
Όμως παράλληλα με αυτήν την επιχείρηση και τα συμφέροντα της που είτε λέγεται έντυπο, είτε λέγεται κατάστημα λιανικής, είτε λέγεται απλός καταναλωτής που έχει τα δικά του συμφέροντα η στήριξη της ελληνικής οικονομίας πρέπει να αποτελέσει αν όχι προτεραιότητα, τουλάχιστον ένας καθοριστικός παράγων για τις επιλογές μας, γιατί πάνω από οποιαδήποτε επιχείρηση πρέπει να μπει η επιχείρηση ΕΛΛΑΣ.
Αγαπητοί συντάκτες του περιοδικού Γυναίκα σαν πολύ νεότερος σας στον χώρο αλλά με πολύ αγάπη και αφοσίωση για αυτό που κάνω σας λέω με σεβασμό: Τολμείστε να κάνετε την διαφορά! Γίνετε οι πρωτοπόροι μιας νέας εποχής για την ελληνική μόδα που έχει αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.
Αυτή η εποχή έχει υπάρξει στο παρελθόν και αποτέλεσε την βάση για να υπάρχετε εσείς σήμερα μιας και όπως όλοι ξέρουμε δεν υπήρχαν πολλά μη-ελληνικά brands πριν κάποια χρόνια και ο κόσμος αγόραζε ελληνικά.
Στηρίξτε τους έλληνες σχεδιαστές και στηρίξτε την χώρα μας που όλοι αγαπάμε.
Εύχομαι καλή επιτυχία, εύχομαι αυτός ο κύκλος να είναι ένας φωτεινός κύκλος που θα διαρκέσει πολλά πολλά χρόνια.
Καλή επιτυχία Γυναίκα!
Περικλής Κονδυλάτος

No comments:

Post a Comment